SOLVED cant run Construct (side-by-side configuration error)

For questions about using Classic.

Post » Tue May 10, 2011 11:32 am

Greetings

I have an error when running latest Construct in win 7:

The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail.

Could you help what should I do now?

edit
solved thanx with prev version
B
2
G
2
Posts: 51
Reputation: 752

Post » Tue May 10, 2011 11:47 am

Yeah, I was having the same problem.

The devs running the website should remove it from the download section, I just saw it there, front page :(
B
107
S
40
G
10
Posts: 456
Reputation: 13,202

Post » Tue May 10, 2011 1:52 pm

I've brought it to their attention, should be removed soon. also, just so you know, if you
download this version
and then
download this(1.7MB), and copy it to Construct/Plugins/Runtime/ directory. When it asks, say yes to overwrite the file that's already there. Then your Construct will be at r1.1 (sans installation problems of course).
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Fri Jun 17, 2011 4:04 am

I just ran into this error when my computer updated to service pack 1 (windows 7). I installed the older version and Lucid's Physics file and everything seems to be working well.

How come the new Physics.csx file is so much larger than the old one (its over 1 MB larger)....?
B
8
S
3
G
7
Posts: 835
Reputation: 5,313


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests