[SOLVED] Construct 2 Blogger Header?

Get help using Construct 2

Post » Tue Mar 26, 2013 1:31 pm

I was wondering if anyone here has used a Construct 2 project as their header in Blogger. I'm not very HTML savvy and am struggling a lot with it. Just curious if someone else here has pulled it off and could give me some pointers.

Thanks.

-Bensman1182013-04-01 19:15:23
B
40
S
11
G
6
Posts: 228
Reputation: 6,946

Post » Tue Mar 26, 2013 1:37 pm

I made something like this, not only the header, I just dont know the right english word for it. I think its border or marginal not sure, I hope you understand it.

It was a small snake game arround a Website/Blog. But the customer tought it is to much. Cause this was arround the website I made a layout with a white space in the middle.

You can do this easily with iframes or Jquerry, works fine. For me I also needed to make some changes to the canvas with Jquery, without it wasnt dynamicly.

Hope I could help you a bit.
localboss2013-03-26 13:38:29
B
15
S
6
G
6
Posts: 512
Reputation: 5,550

Post » Tue Mar 26, 2013 1:46 pm

That's sounds pretty cool. I don't know much HTML. Do you know if it is possible to "float" an iframe over a website? Last night I was struggling with it and had it sitting behind my blog's actual Header area so I couldn't click anything.
B
40
S
11
G
6
Posts: 228
Reputation: 6,946

Post » Tue Mar 26, 2013 2:12 pm

Just use Html and Css, here is a copy from my Code

Html code:
<iframe id="iframe" src="c2.html" width="4000" height="2000" frameborder="0" ></iframe>

Css Code:
#iframe {
    float: left;
    min-width: 1000px;
    margin: 10px auto 10px;
    clear: both;
}

If you have any other question, feel free to ask
B
15
S
6
G
6
Posts: 512
Reputation: 5,550

Post » Tue Mar 26, 2013 2:19 pm

I'll try that out tonight and get back to you. Thanks for the help!
B
40
S
11
G
6
Posts: 228
Reputation: 6,946

Post » Wed Mar 27, 2013 9:37 am

No problem ! If it works, could I see it ?
B
15
S
6
G
6
Posts: 512
Reputation: 5,550

Post » Wed Mar 27, 2013 11:07 am

Sure thing. Got busy last night, but am hoping to give it a try tonight. Hopefully I can just get a template in place and then replace it with the finished product later.
B
40
S
11
G
6
Posts: 228
Reputation: 6,946

Post » Thu Mar 28, 2013 5:12 pm

So right now I have the Construct 2 project at the top of the page. Here are my problems:

I'm don't think you can interact with it. Clicking on the red box should load my website: www.NeedYourDisease.com It works when I just load the index file from dropbox, but not from the page.

The project is aligned to the left when I'd rather it be centered.

Here's my code if you wan't to take a look at it. I have no idea how to correct the problems. I appreciate any help you can give me.

Blogger HTML Code
B
40
S
11
G
6
Posts: 228
Reputation: 6,946

Post » Thu Mar 28, 2013 8:48 pm

At the top of your page I get a message that your browser does not support HTML 5. Odd, I am using IE10. What are you using for detection?
B
49
S
11
G
10
Posts: 1,833
Reputation: 14,418

Post » Fri Mar 29, 2013 2:06 am

@Bluephaze nothing special. It's just a code that is part of the I frame. I don't know much HTML so I'm just using the embed code from one of the Tutorials on this site.
B
40
S
11
G
6
Posts: 228
Reputation: 6,946

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Bad Wolf, davides, NRABrazil, Vallar, WhosWho and 31 guests