[SOLVED] How do I fix this?

Get help using Construct 2

Post » Tue May 30, 2017 2:20 pm

I use now c2 r244 intel xdk 3922
When I used r239 I had never similar problem. I tried phonegap build too, but there I got error too.
Image
Last edited by makkancs on Tue May 30, 2017 10:38 pm, edited 2 times in total.
B
20
S
10
G
10
Posts: 143
Reputation: 7,096

Post » Tue May 30, 2017 2:52 pm

@makkancs

ASCII is essentially the English alphabet, punctuation and numbers, with Extended ASCII adding some, but not all, characters used in other European alphabets.

If any of your objects, sounds/music and other files in the game use characters that aren't in the English alphabet, then you might want to change them and see if it works.

I have no idea why this would be different between r239 and r244 unless you changed the name of something.
Vote for all the Construct 2 games on Steam Greenlight - Find them here
B
32
S
9
G
7
Posts: 444
Reputation: 6,731

Post » Tue May 30, 2017 3:40 pm

Thank you for your answer!
You right, do not recognized the áűúőóüöí characters.
B
20
S
10
G
10
Posts: 143
Reputation: 7,096


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: wizdigitech and 15 guests