(SOLVED) How do I USE pause?

Get help using Construct 2

Post » Sun Mar 08, 2015 6:49 pm

Hello to all

Im using the PAUSE object, but i have a little problem with it
in my layout level01 i would like the layout be in pause mode, and after 3sec the game start, im using the "infinite jump template".
actually the pause dont work when i die, the game restart but stay in pause.
Last edited by imothep85 on Sun Mar 08, 2015 8:45 pm, edited 1 time in total.
B
29
S
10
G
6
Posts: 1,566
Reputation: 8,180

Post » Sun Mar 08, 2015 8:15 pm

can someone help with this issue?
B
29
S
10
G
6
Posts: 1,566
Reputation: 8,180

Post » Sun Mar 08, 2015 8:20 pm

capx?
B
8
S
1
Posts: 8
Reputation: 342

Post » Sun Mar 08, 2015 8:23 pm

well its on construct2 the file is the "infinite jump template".
B
29
S
10
G
6
Posts: 1,566
Reputation: 8,180

Post » Sun Mar 08, 2015 8:45 pm

SOLVED !
B
29
S
10
G
6
Posts: 1,566
Reputation: 8,180


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bobbyneal100, increase and 3 guests