[ SOLVED] How to upload to Scirra Arcade? -> Not working

Ideas and discussion about publishing and distributing your games

Post » Thu Jan 01, 2015 2:36 pm

G'day guys,

Just tried uploading to the Scirra Arcade. (Was very excited).
Arcade upload denied my file and told me I need to get the most recent vesion r192. -> Done this now :)

r192 won't export to Scirra Arcade.

Anyone know if it's a matter of having to wait or if I should drop back to the r190 instead?
If I'm meant to drop back to r190 will the Arcade allow me to submit my game? (Scirra Arcade states it has to be r192)

... I'm a bit foncused now.

Thanks for any and all replies.
Last edited by humpty on Fri Jan 02, 2015 2:14 pm, edited 1 time in total.
B
7
S
1
Posts: 26
Reputation: 549

Post » Thu Jan 01, 2015 3:09 pm

This is asked a lot - a quick search will give you the answer:

Due to some breaking changes in the latest C2 bulds from r187 onwards, the Arcade will only accept games exported from r186.2: https://www.scirra.com/construct2/releases/r187 (the release notes say 168.2 but this is a mis-type).
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
137
S
31
G
87
Posts: 5,554
Reputation: 60,452

Post » Thu Jan 01, 2015 9:43 pm

:( I read that somewhere else prior to attempting this but I thought the website would have been more accurate.
Thanks :)
B
7
S
1
Posts: 26
Reputation: 549

Post » Mon Mar 16, 2015 6:03 pm

Message: matteotribros is not yet permitted to post plain text URLS (300 rep required). 1 URLS removed. Why?
" Due to some breaking changes in the latest C2 bulds from r187 onwards, the Arcade will only accept games exported from r186.2: (the release notes say 168.2 but this is a mis-type). "

I just tried this link and installed this released but I have still the same message that cannot export on scirra arcade.

somebody knows why ?

thanks
B
9
S
1
Posts: 12
Reputation: 702

Post » Mon Mar 16, 2015 10:42 pm

@matteotribros did you install 187 as linked above? Because he linked it to show that 187 and foward cant use the arcade. read the build notes

if you need the arcade you need this version https://www.scirra.com/construct2/releases/r186.2
B
42
S
17
G
2
Posts: 850
Reputation: 6,209

Post » Wed Mar 18, 2015 7:08 pm

@volkiller730 Ok thank you so much my friend !!
B
9
S
1
Posts: 12
Reputation: 702

Post » Fri Mar 27, 2015 2:03 pm

Sorry guys, i didn't get email notification.
I seem to also recall that when i went to upload i was under the impression it didn't work but continued on anyway.
(..and it worked)
B
7
S
1
Posts: 26
Reputation: 549


Return to Distribution and Publishing

Who is online

Users browsing this forum: digitalnest and 0 guests