[SOLVED] Spawn objects only in a sprite collision area?

Get help using Construct 2

Post » Tue Jun 16, 2015 1:28 am

Oh, yes I had a misstake with width and height. CopyPaste... :lol:
Sorry for my bad english, but I really do my best! And use and check with Google Translator.
B
10
S
4
G
1
Posts: 158
Reputation: 1,303

Post » Tue Jun 16, 2015 1:29 am

@deathangel1479 I forgot to upload the link with adjustement and layout2 with collision box... thanks ;)

@lukezero now that works lol
Image Image
B
25
S
14
G
136
Posts: 876
Reputation: 71,005

Post » Tue Jun 16, 2015 2:01 am

It's alive, guys! Thanks a lot! :D
B
39
S
9
G
3
Posts: 259
Reputation: 4,355

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Anna Nehves Br, divsyntax, volumetv and 18 guests