some problem in make a game

For questions about using Classic.

Post » Sun Feb 17, 2013 1:36 pm

hello i have some problem in build my game .please answer my quastion
(sorry i not speak english well )
1_ when i build game to .exe and run it this eror is running
http://s1.picofile.com/file/7660701719/Snapshot_2013_01_28_125029.jpg

2_ i want to create a button and when click it going to other room (layout)

3_ i want build a menu and Took the level show . the first game all level is lock
when player win 3 level, took the levels 1 , 2 , 3 show

Sorry for the words are difficult
B
6
Posts: 41
Reputation: 604

Post » Mon Feb 18, 2013 10:19 am

1. You must disable the "Enable python" checkbox in the exporting window if you do not need the python. But if you need, you must enable "Copy python26.dll to export directory".
2. First, add button object and go to event sheet and double click on the button object and create "on button click" event.Then add "go to layout" action from application.
3. Add combo box item and in the event sheet add your level numbers. Then add "on button click" action from the button object and add the level changer action then in the text box write "Combobox.SelectedLine" and when player is selected line 2 the application will go to layout 2.
B
14
S
4
G
2
Posts: 91
Reputation: 2,390

Post » Mon Feb 18, 2013 11:36 am

thank you amirkratos
B
6
Posts: 41
Reputation: 604

Post » Tue Feb 19, 2013 11:26 am

You're welcome
B
14
S
4
G
2
Posts: 91
Reputation: 2,390


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests