Something wrong with Transitions?

For questions about using Classic.

Post » Mon Jun 29, 2009 6:27 pm

I can't see any transitions i've inserted? Im using 0.99.3 so is it related to it? Or what?
B
11
S
3
G
4
Posts: 622
Reputation: 3,186

Post » Mon Jun 29, 2009 9:01 pm

Nvm was because of motion blur
B
11
S
3
G
4
Posts: 622
Reputation: 3,186

Post » Tue Jun 30, 2009 7:28 pm

Yes. They screw things up, i can't pin down why, but they cause random problems and crashes. My advice is just not to use them.
B
25
S
3
G
6
Posts: 1,197
Reputation: 5,620

Post » Wed Jul 01, 2009 8:40 am

If you've found a bug then you should report it to the bug tracker, otherwise it won't ever get fixed.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Thu Jul 02, 2009 1:03 pm

I bet you got that on notepad so you can Copy Paste it everywhere xD
And im not so much bug postin guy cuz if I would do account and stuff and post something im sure it would already be there 100000 times.
B
11
S
3
G
4
Posts: 622
Reputation: 3,186

Post » Thu Jul 02, 2009 10:06 pm

There is no bug report about this. I searched. There is a search feature on the bug tracker so you can see if something has been posted already.

So please, report the bug. Bug reporting is the best way you can help Construct get better.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests