Sometimes C2 previews incorrectly

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Dec 24, 2013 6:42 am

I prefer using Chrome but I have experienced the same issue that I sometimes have to reload the preview because certain things did not load properly. Sometimes sprites are just offset or the graphics look blurred. It seems to be completely random though and the only way to reproduce is to continuously preview until it loads incorrectly. I think it is a browser issue.
B
13
S
3
G
3
Posts: 35
Reputation: 2,731

Post » Mon Jan 13, 2014 7:27 am

Some web browsers during years have been notoriously bad on loading all parts of the web pages, especially more complex pages. Sometimes the browser just crash entirely, but most of the time reload is enough..

Since browsers are on constant development it's really impossible to say which version is the most stable of whatever browser but here's an example results from a test at Tom's hardware site.. (links? no links here.. )

http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534-10.html

Personally: I use latest beta Firefox (v27 at the moment) for everyday pages (more than 50+ tabs open at the moment) and Chrome (31.0.1650.63) for comparison testing and video playback. Joannak2014-01-13 07:30:22
Need help? Upload .capx file with your question.
B
16
S
4
G
2
Posts: 233
Reputation: 2,560

Post » Sat Mar 01, 2014 4:37 pm

if you make changes in construct 2 and then load the preview it sometimes loads the last save instead of my edits but if i reload the page it loads corectly
B
2
Posts: 2
Reputation: 154

Post » Fri Apr 25, 2014 2:56 pm

Sometimes when a preview on Chrome it appears a black screen, but if i close and try again, it works..
B
9
S
2
G
1
Posts: 92
Reputation: 826

Post » Fri Apr 25, 2014 3:46 pm

In Chrome and Node-webkit I've noticed that whenever I preview and another preview is already running, weird things will happen - not rendering-wise, but blocks of events won't execute. If I close the preview and preview again it works fine.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,689

Post » Fri Apr 25, 2014 7:38 pm

@bland that is because your browser caches the files. It is common practice to always either refresh the browser (even better hit Ctrl+F5 to clear the cache) or to just close your browser after each preview and let it launch a new one. That is not a bug, that is just the way browsers work.
B
49
S
12
G
10
Posts: 1,833
Reputation: 14,583

Post » Wed May 07, 2014 12:53 pm

Keyboard doesn't work...
B
1
Posts: 6
Reputation: 139

Post » Wed May 21, 2014 2:09 pm

@Skyrim291 What? That isn't really a very descriptive statement.
B
49
S
12
G
10
Posts: 1,833
Reputation: 14,583

Post » Thu May 22, 2014 2:11 am

Skyrim291 wrote:Keyboard doesn't work...


Make sure the cable is plugged in correctly, most likely you'll need to check the rear end of your computer and if you notice a cable that is not fully inserted then push it in harder.
B
149
S
75
G
20
Posts: 1,791
Reputation: 22,693

Post » Tue Jun 10, 2014 12:23 am

I get this too. Although I use Comodo Dragon, that is more secure and supposedly more stable than original Chrome.

It has caused me some frustrations during development. I am not sure if its Chrome or actual HTML-5, or HTML-5 in Chrome. HTML-5 still has loads of issues, Flash was more stable in my opinion.
B
6
S
2
Posts: 24
Reputation: 531

PreviousNext

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests