Sound not playing on Safari & iOS 6+

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Nov 21, 2013 7:47 am

Actually, I don't know what will happen, I have only done some quick tests and it looks like it works anyway. But if my options are to only have audio when the user is online compared to no or buggy audio always, I have to choose the first option.
B
7
S
1
Posts: 22
Reputation: 526

Post » Thu Nov 21, 2013 7:49 am

And the web app option is out of question anyway since it freezes the home button of the ipad if the app is minimized then maximized.
B
7
S
1
Posts: 22
Reputation: 526

Post » Wed Dec 04, 2013 12:57 am

@ArcadEd @tumira
Hi,

I don't have any sound playing with IOS7.
I have the ogg and m4a files converted by C2 but still doesn't work.

Could you help me please?
B
14
S
4
G
2
Posts: 190
Reputation: 3,938

Post » Wed Dec 04, 2013 2:26 am

@beufreecasse

Try this

clear browser cache,
is the wav file mono or stereo ?
convert the audio to 22khz using audacity.

So far I dont have any problem with ios or android device.
B
75
S
22
G
14
Posts: 388
Reputation: 12,222

Post » Wed Dec 04, 2013 5:53 pm

@tumira

Hi,

I found out why, in facts the sound starts to work if I touch the screen.
This is a very weird behaviour...

Thanks
B
14
S
4
G
2
Posts: 190
Reputation: 3,938

Post » Wed Dec 04, 2013 6:10 pm

@beufreecasse

That is how ios safari works. The sound will only played after first touch.
B
75
S
22
G
14
Posts: 388
Reputation: 12,222

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Brendan2007 and 8 guests