Sound on Desktop Safari

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Apr 10, 2014 12:58 am

Hi Guys

I've been testing a game on my server and noticed, that when I play it in Safari for the first time, everything works fine, but after reloading, the sound no longer plays. My test game only has one small sound file (its a click sound).

Has anybody experienced this? I'm wondering if I might be doing something wrong.

Thank you in advance!
B
47
S
23
G
9
Posts: 151
Reputation: 9,248

Post » Fri Apr 11, 2014 11:05 am

Bump :)
B
47
S
23
G
9
Posts: 151
Reputation: 9,248

Post » Mon Apr 14, 2014 9:58 pm

Not sure if related, but my game's sound effects wouldn't play in desktop Safari, but would play in Chrome on a Mac. Music all played fine.
B
17
S
4
G
4
Posts: 143
Reputation: 4,004

Post » Wed Apr 30, 2014 2:57 pm

Hi Guys

Just wondering if anyone has any ideas on this, I'd love to get to the bottom of it :(

Thank you in advance!
B
47
S
23
G
9
Posts: 151
Reputation: 9,248

Post » Wed Apr 30, 2014 3:53 pm

Is Safari on Mac or on Windows?
(For me, testing my game on Mac never works, I use a Windows emulator to both develop and play it)
HARMLESS SIGNATURE THAT IS VIEWED BY OTHERS AS OFFENSIVE AND CONTROVERSIAL
B
14
S
3
G
3
Posts: 356
Reputation: 4,377

Post » Wed Apr 30, 2014 11:59 pm

It's Safari on the Mac, but I'm not just testing. I've actually published a small game to my server.

the sound works perfectly in Chrome and also works while testing through wifi (in Safari).
The only time I have trouble, is when running a published html game on Safari - Mac.

I think it must have something to do with caching, as the sounds works fine tbe first time, but stops working on page reload.

any ideas?
B
47
S
23
G
9
Posts: 151
Reputation: 9,248


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests