Sprite disappears Beginners Tut.?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Jul 10, 2012 5:55 pm

hi! I passed Beginner's guide to Construct 2. But My player sprite keeps disappering after few second even when it does not touch monsters. I have only: monster on collision with player destroy...? ( Firefox 13 )
B
2
Posts: 3
Reputation: 256

Post » Tue Jul 10, 2012 6:30 pm

Make sure your player sprite is named "Player", make sure it is in a different layer than the background, and that the background layer is number 0, at the very bottom of the layers list.

Also make sure that your graphic card drivers are up to date (Tutorial on the subject)

Finally if nothing of this helps, post your capx, it will be easier to spot what might go wrong.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Tue Jul 10, 2012 7:42 pm

I didn't find newer driver. It is quite old 2009?
Here is dropbox link then. If someone finds an error?:

https://dl.dropbox.com/u/90823688/Harjoitus-1.capx

Well. I cannot do then nothing if it is a driver problem. But other games has worked well.
B
2
Posts: 3
Reputation: 256

Post » Tue Jul 10, 2012 8:07 pm

Event 7 -> "Monster on collision with monster"

change it to

"Player on collision with monster"
B
11
S
3
Posts: 224
Reputation: 2,028

Post » Tue Jul 10, 2012 8:14 pm

Thanks! I thought that my "tired eyes" resist to see something "too simple". And so it was.
B
2
Posts: 3
Reputation: 256


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest