sprite dissapearing

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Sep 03, 2011 10:36 pm

okay, the problem is simple , when i simulate jumping or add the 8 directions behaviour , the sprite dissapear from the layout !?

please help mea !!!!
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,223
Reputation: 16,601

Post » Sat Sep 03, 2011 10:47 pm

If it a sprite, check the panel where you input the sprites
check if there is one blank and delete it.
B
4
G
1
Posts: 15
Reputation: 580

Post » Sat Sep 03, 2011 10:48 pm

heres the capx file:
http://www.mediafire.com/?gdzg5a31p8ja718
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,223
Reputation: 16,601

Post » Sat Sep 03, 2011 10:48 pm

no its when it mirrors that i dissapear
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,223
Reputation: 16,601

Post » Sat Sep 03, 2011 10:50 pm

i see
i'll let that to the pro of the soft
i also got this kind of stuff too.
B
4
G
1
Posts: 15
Reputation: 580

Post » Sat Sep 03, 2011 11:11 pm

what do you mean "dissapear from the layout"? just tested your file and nothing dissapear from the layout.

and why did you set
+System: Every thick
    -> Keyboard: On Up Arrow pressed....
?
ImageImageImageImage
B
147
S
58
G
38
Posts: 2,557
Reputation: 32,526

Post » Sun Sep 04, 2011 1:56 am

Just ran it in r54 and can't see any problem. Are you sure the file you posted shows the problem?
Scirra Founder
B
367
S
217
G
82
Posts: 23,262
Reputation: 183,839

Post » Sun Sep 04, 2011 2:33 am

What I can think of is that the platform is short (only under the layout). If you take sonic past the boundaries of the screen, it will fall in the void because there's no more platform there.

Also, auto-mirror doesn't work for me. Sonic still face right, even when I'm pressing the left key.
And the simulate jump don't work in rows. I mean, I'll press the key up once and I have to press "shift" before the "up" key acts again.
Pressing shift works continuously.
(the test is done after having "reworked" the events:
[code]Start of layout
+ Mask set to invisible
Keyb Up arrow is pressed
+ Sonic simulate jump
[/code])

I don't know if that is the intended behavior for the simulate action.

C2 r54; Windows XP SP3; FireFox 6.0.1; ATI Radeon HD 4870
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
258
S
90
G
48
Posts: 7,084
Reputation: 62,904

Post » Sun Sep 04, 2011 3:08 pm

tryed this script but dont work!!!
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,223
Reputation: 16,601

Post » Sun Sep 04, 2011 3:10 pm

it jump 1 time and then it dont work
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,223
Reputation: 16,601

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests