Sprite Font corruption bug

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Oct 01, 2013 9:02 pm

Came across this bug while building a Sprite Font. Really cool feature, by the way. :)

Link to .capx file (required!):
https://www.dropbox.com/s/3kxpiaj2l37j8ih/font_number_1_bug.capx

Steps to reproduce:
1. Be sure that the event that sets the character width of the number "1" character to 4 is enabled.
2. Run the layout.

Observed result:
The "1" character has the correct spacing, but now the "2" character has become corrupted.

Expected result:
Changing the width of the "1" character should not corrupt the "2" character, pretty much. ;)

Browsers affected:
Chrome: Yes
Firefox: not tested
Internet Explorer: not tested

Operating system & service pack:
Windows 7, Service Pack 1

Construct 2 version:
Release 139 (64-bit/Steam)
B
3
G
3
Posts: 4
Reputation: 883

Post » Tue Oct 01, 2013 11:29 pm

@the_darklorde

Dude, you've got a zero in the Character Set description which doesn't appear in the font image....
A big fan of JavaScript.
B
76
S
20
G
76
Posts: 2,284
Reputation: 47,552

Post » Wed Oct 02, 2013 12:41 am

Ahhhhhhhh crap. No, it's there, but it comes after the "9" in the image (not before the "1" as I have it in the character list), so... all my numbers are off by one... leading to the bizarre behavior I'm seeing.

RIGHT! NOT A BUG!

My bad. Thx, and apologies for the bogus post.
B
3
G
3
Posts: 4
Reputation: 883


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 0 guests