Sprite Font Generator - v3

Discussion of tools and resources for game developers

Post » Wed Jul 31, 2013 7:22 pm

@czar I've created a new version that does most things automatically. I actually removed negative adjustments.
ImageImageImage
B
71
S
19
G
180
Posts: 3,482
Reputation: 103,185

Post » Wed Jul 31, 2013 10:57 pm

@Blackhornet - 1.2 looks pretty good.

I wanted to use Cambria Math font for the curly "x" when I paste that character into the text line hit refresh the application crashes with an error. "value either too large or small for int 16"

that character also crashes other fonts
"??"

Just copy between the "" and you will see what I mean - in Cambria Math that is a curly x - for maths related stuff

czar2013-07-31 22:58:13
B
36
S
8
G
5
Posts: 436
Reputation: 5,967

Post » Thu Aug 01, 2013 4:13 am

It crashes when I run it and my antivirus thinks it's a virus named MIDAS3. :(
Moderator
B
91
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,552

Post » Thu Aug 01, 2013 5:07 am

@Arima Could you zip up the exe from your end and send me (PM) back a link to the file. I have no detected viruses on my computer, but maybe one is being injected along the way. I'll do a binary comparison to see if anything has changed.

Edit: it does require .NET 4.0!blackhornet2013-08-01 05:29:30
ImageImageImage
B
71
S
19
G
180
Posts: 3,482
Reputation: 103,185

Post » Thu Aug 01, 2013 6:12 am

@czar v1.4 update.
ImageImageImage
B
71
S
19
G
180
Posts: 3,482
Reputation: 103,185

Post » Thu Aug 01, 2013 6:32 am

@blackhornet cheers, much appreciated.
B
36
S
8
G
5
Posts: 436
Reputation: 5,967

Post » Thu Aug 01, 2013 8:23 am

Excellent!
Image Image Image
B
82
S
21
G
8
Posts: 163
Reputation: 11,516

Post » Fri Aug 02, 2013 7:27 am

Does Anti-Alias work yet, or maybe not for all fonts? (Trying Ravie, and it doesn't anti-alias. But it shouldn't matter if I scale down in photoshop.)
'Horizontal Shift' is ghosted,(disabled,) as is 'Rows'. I'm guessing it's because it's all the way to the left already?
I need to shift to the right so I can add an outline in photoshop. (and drop shadow, but that should be fine. EDIT: scratch that, I do need an extra couple pixels on width.)


Paradox2013-08-02 09:46:53
B
215
S
57
G
32
Posts: 900
Reputation: 38,789

Post » Fri Aug 02, 2013 11:41 am

I can't open the any update version. I already install .net 4.0.
1.0 was ok.Nofish2013-08-02 11:42:27
B
9
S
3
G
2
Posts: 54
Reputation: 2,468

Post » Fri Aug 02, 2013 2:02 pm

btw, here's the direct link to dotNet 4 for easy offline install in case anyone needs it:


dotNet4
B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

PreviousNext

Return to Tools and Resources

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 0 guests