Sprite is invisible !

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Apr 24, 2013 3:36 am

I have previously created the project in my laptop, and today i imported it to a desktop.

All the sprite in the project went invisible, but when double-clicked, the image can be seen as usual.

There is only one layer, and set to visible.
Opacity - 100

Tried re-importing, re-sizing but didn't work.

Working perfectly fine while running in browser.

Help me please !
B
2
Posts: 3
Reputation: 156

Post » Wed Apr 24, 2013 5:04 am

You need to save your project to a single file and post it here, otherwise everyone is just guessing and wasting time. ;)
Jack of all trades, and master of some.
B
29
S
9
G
7
Posts: 174
Reputation: 7,601

Post » Wed Apr 24, 2013 6:21 am

On you laptop, save as single file. Copy that capx to your desktop and open. See if that works.
B
94
S
29
G
11
Posts: 1,545
Reputation: 20,993

Post » Wed Apr 24, 2013 11:35 am

Disappearing images in the editor is a common graphics card driver bug. Make sure your drivers are up to date.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Fri May 10, 2013 8:35 am

Thanks all, i try it on another desktop, and it works just fine. Probably is the hardware that is not good enough to run the program. Haha

Thanks for all the replies too
B
2
Posts: 3
Reputation: 156

Post » Fri May 10, 2013 11:07 am

Any luck with a new desktop? :)
B
12
Posts: 6
Reputation: 357


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: anty21ro, nimos100 and 8 guests