Sprite name not appearing in Event sheet?

Post » Fri Jun 23, 2017 8:40 am

There may be a setting I've missed or I may be using the wrong terminology or even though I searched, I didn't find this.

In the event sheet, when I set up an event, it is supposed to look like this:

Image

But instead, I only see the image of the object, and not the name. In other words, I only see the System symbol, but not the word "System" after the symbol. I've tried this on different browsers.

Is this a bug or a feature? It is a hassle because some of my objects have similar art but I want to see the name. Thanks!
Proud Construct 3 subscriber.
B
20
S
5
G
5
Posts: 205
Reputation: 4,614

Post » Fri Jun 23, 2017 10:30 am

@Bob Thulfram have you tried resizing the label? You can drag the bar that sits between the object name and the condition. If the area is too small for the name then only the image is shown.
Scirra Employee
B
5
S
2
Posts: 124
Reputation: 871

Post » Sat Jun 24, 2017 12:39 am

Nepeo wrote:@Bob Thulfram have you tried resizing the label? You can drag the bar that sits between the object name and the condition. If the area is too small for the name then only the image is shown.


Wow, thanks! I feel dumb for not realizing that the boxes are mutable. So cool. Every time I find something that I think is a bug, it really is a feature! THANK YOU THANK YOU THANK YOU!

YAY!
Proud Construct 3 subscriber.
B
20
S
5
G
5
Posts: 205
Reputation: 4,614


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest