Sprite's and Background object/blue suare

Get help using Construct 2

Post » Mon Jan 23, 2012 8:21 pm

I want to make objects looks like this in the layout:



But what i have is a blue square:





Sorry for my bad english
B
4
Posts: 13
Reputation: 426

Post » Mon Jan 23, 2012 8:52 pm

Looks like you accidentally made it invisible! There's a couple ways that could happen. On the Properties bar on the left when you click the object, you can set its Initial Visibility and its Opacity. If the first says "Invisible" or the second says "0", you won't be able to see the object.

You also might've made the layer the object is on invisible. Same deal for layers; click the name of the layer in the Layers tab on the right, and then on the Properties on the left, check its Initial Visibility and Opacity.
B
20
S
9
G
6
Posts: 607
Reputation: 6,112

Post » Mon Jan 23, 2012 9:12 pm

The 'object properties':
Visible,and opacity to 100.

The 'layer properties' is the same.

But maybe this screen can help.



Or maybe it's just i now use the free edition of C2?
B
4
Posts: 13
Reputation: 426

Post » Mon Jan 23, 2012 9:19 pm

Hm. That is certainly strange...

Having the free edition shouldn't affect this. It might be a graphics card compatibility issue... If so, @Ashley would be more helpful than I could be.

If you post the capx file, I'll check it and see if I can figure out what's happening.
B
20
S
9
G
6
Posts: 607
Reputation: 6,112

Post » Mon Jan 23, 2012 10:34 pm

Make sure your graphic card drivers are up to date.

Most of the time, once updated, graphics will display correctly in the IDE.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Tue Jan 24, 2012 9:59 am

yesterday i use the 'Automatically Detect and Install',i update it,but this dont solved the problem ;/
B
4
Posts: 13
Reputation: 426

Post » Tue Jan 24, 2012 10:03 am

@gibson: Graphic card drivers update not C2.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Tue Jan 24, 2012 10:53 am

Yes, i update the Graphic card drivers ,not the C2.

From this site:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
B
4
Posts: 13
Reputation: 426

Post » Tue Jan 24, 2012 11:10 am

Then post your capx to see what may be going wrong.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Tue Jan 24, 2012 11:44 am

http://www.przeklej.pl/plik/gibson-capx-003cfb46m40i
To download just click the blue square with white arrow
B
4
Posts: 13
Reputation: 426

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: jul and 21 guests