SpriteFont text with WebGL not shown properly

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Dec 18, 2013 1:16 pm

Link to .capx file (required!):
https://

www dropbox com/s/p2bnlvopvmfxg03/spritefont.capx

Steps to reproduce:
1. Right-click instance of SpriteFont already put on Layout 1 and choose "Effects"
2. Apply any WebGL fx


Observed result:
text from Spritefont instance in project layout view disappears and is shown aside, blurred and upside-down. Tried with other sprite image than the prebuilt, too.

Expected result:
text should be the same

Browsers affected:
Chrome: /
Firefox: /
Internet Explorer: /

Operating system & service pack:
Windows 8.1 64bit on any graphic card

Construct 2 version:
r154 Personal, bought via Steam
zorida2013-12-19 13:44:28
B
8
S
3
G
1
Posts: 19
Reputation: 841

Post » Wed Dec 18, 2013 6:36 pm

your CAPX is corrupt
B
38
S
13
G
4
Posts: 152
Reputation: 5,147

Post » Thu Dec 19, 2013 1:46 pm

link updated (dots missing). Thanks for replying.
B
8
S
3
G
1
Posts: 19
Reputation: 841

Post » Thu Dec 19, 2013 5:19 pm

No problem for me with all effect apply on the spritefont.

Your graphic card driver is up to date ?
B
38
S
13
G
4
Posts: 152
Reputation: 5,147

Post » Thu Dec 19, 2013 6:14 pm

Can't reproduce, added warp effect and it looks fine. Please add specific reproduction steps or a .capx which reproduces the problem when run, and check your graphics card drivers are up to date.
Scirra Founder
B
397
S
236
G
88
Posts: 24,392
Reputation: 194,454

Post » Thu Dec 19, 2013 9:16 pm

Ok, glad to know it, I'm sorry for bothering. In this case, given the ease of the process, since maybe there isn't much more I could show (at runtime webGL fx's are applied correctly so it was just a 'cosmetic' problem on my device), I will also check it on other devices and let you know if this problem should come out again.
B
8
S
3
G
1
Posts: 19
Reputation: 841


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests