Spriter re-import on existing

Get help using Construct 2

Post » Fri Sep 06, 2013 10:01 pm

Hi,

I read here - https://www.scirra.com/blog/119/spriter-support-in-construct-2


"If you update the animation in Spriter, such as adding new animations or segments, it's easy to update what you've got in Construct 2: just drag-and-drop the SCML file in to Construct 2 again, and it will update the existing import instead of adding it all over again."


But this isnt working... I try reimporting and it says that the scml already exists and asks me to delete it before reimporting.

So overwrite isnt happening ... something wrong here? @ashley ?
Krish
Hey! Did you know that you can hire me to make your games?

Click Here to See More
B
21
S
6
G
5
Posts: 391
Reputation: 5,662

Post » Sat Sep 07, 2013 12:33 pm

Are you using the latest version of Construct 2?
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,249
Reputation: 192,240

Post » Sat Sep 07, 2013 10:26 pm

Ah so known bug I see?

Was on 132.. now on 139.. fixed. thank you.
Krish
Hey! Did you know that you can hire me to make your games?

Click Here to See More
B
21
S
6
G
5
Posts: 391
Reputation: 5,662

Post » Sun Jan 26, 2014 12:09 pm

Hi everyone,

I've made a new tutorial showing the best practices for importing and updating Spriter files in C2
The tutorial can be found here:
https://www.scirra.com/tutorials/827/reimporting-or-updating-a-spriter-file-in-your-construct2-project

Cheers,
Mike at BrashMonkey
B
49
S
9
G
4
Posts: 425
Reputation: 7,037


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests