Spriter/C2 update 11/2 bug fix for performance mode

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Oct 30, 2014 11:34 pm

Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Fri Oct 31, 2014 7:04 pm

plugin changelog 10/31/14
  • Fixed a bug changing the looping state of an animation in the same tick after setting the animation wouldn't work.
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Mon Nov 03, 2014 7:04 pm

@lucid - Hi!, we can set an action for the opacity, but there is any event to compare opacity?

tx!
B
7
S
2
Posts: 51
Reputation: 1,291

Post » Mon Nov 03, 2014 8:27 pm

6bruno6 wrote:@lucid - Hi!, we can set an action for the opacity, but there is any event to compare opacity?

tx!

plugin changelog 11/3/14
  • Added Opacity expression
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Mon Nov 03, 2014 8:40 pm

@lucid - hi again, tx for the quick update, but im not seeing that option, also when i decompress the plugin in the date modified looks 10/31/2014, not today

maybe im doing something wrong?

cheers!
B
7
S
2
Posts: 51
Reputation: 1,291

Post » Mon Nov 03, 2014 8:49 pm

@6bruno6 - try clearing the browser cache and downloading again. I just downloaded from the link to verify and it's 11/3.
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Tue Nov 04, 2014 9:16 pm

I've watched this video:

https://www.youtube.com/watch?v=45na21YFTwg&list=UUCEtaUnreDcWsSCK_eicsqA

May I ask if you have the capx for this? I can't for the life of me figure out how to use animation blend. When I try it out, it just instantly changes animation.

I've tried "Set animation to running and play from start with an xxxx blend", but that doesn't work.

I've also paused your video and tried: Set second(blended) animation to "landing" but neither appear to do anything but an instant change.

*Update - Blend at current time ration creates a very strange movement, resulting in some rapid to-ing and fro-ing. I get OK results with blend to start, but I still get animation pop.

I have "On animation landing finished (which isn't a loop animation)" play animation "running" with blend. I'm playing this at a 0.1 timeframe, and I'm seeing an instant change direction after the animation finishes.
@bearboxmedia
www.bearboxmedia.com

Nintendo Wii U Developer using Construct 2
B
68
S
8
G
6
Posts: 930
Reputation: 9,358

Post » Tue Nov 04, 2014 10:50 pm

AnD4D wrote:May I ask if you have the capx for this? I can't for the life of me figure out how to use animation blend.

Second animation blend (continually blending two animations depending on the mouse's x position)

Blend when setting animation (blend to animation lasting 500 milliseconds upon left or right click)
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Wed Nov 05, 2014 6:46 pm

@lucid - I am sad to report that change opacity/visibility actions still aren't working for individual sprites. Thank you.
Image
B
20
S
4
Posts: 382
Reputation: 2,874

Post » Wed Nov 05, 2014 7:41 pm

any idea how much full price will be?
B
31
S
12
G
7
Posts: 416
Reputation: 6,872

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests