Spriter/C2 update 11/2 bug fix for performance mode

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Aug 01, 2013 8:04 pm

@BluePhaze: Yes, I put the name of the animation inside quotes but nothing happen, I tried to debug this action writting something into a text object but the execution never gets inside.

I solve this without using this function, with variables and waitting the end of the animation with the system->wait method:

- This example loads a robot with three animations:

1- Fall
2- Rise
3- Walk

I show you this ugly 'solution', in case someone needs something similar:

Muco2013-08-01 22:06:41
B
16
S
3
Posts: 14
Reputation: 1,498

Post » Thu Aug 01, 2013 11:46 pm

Sorry for the delay everyone. I've actually had this fix for a while, but been busy with the main program, and forgot I hadn't released it yet:

plugin changelog 8/1/13
    'On animation finished' triggers now work
    Fixed a display bug where there were body parts left behind after some animation switches
lucid2013-08-01 23:46:45
Spriter Dev
B
88
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,486

Post » Fri Aug 02, 2013 9:04 am

Are character map sprites in different entities implemented in the plugin?

I created a character map and baked it to a new entity, but upon import into C2 it only creates sprites for the first entity. Am I doing something wrong or is that feature not available yet?
B
3
Posts: 6
Reputation: 189

Post » Sat Aug 03, 2013 12:11 am

hey kirbyUFO, not yet, but that and more is coming soon.
Spriter Dev
B
88
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,486

Post » Sat Aug 03, 2013 2:31 am

I'm getting a random bug and I'll do my best to explain. I load the player character at the beginning of the layout and it always appears as a jumble of sprites. It usually takes about 1 frame for the sprites to assemble into the correct position. I can live with that 1 frame hitch, but sometimes (about 1 out of every 20 times) it can take over 5 seconds and it seems to be random when it happens.
If the fix for this isn't obvious, I'll reduce my game into a simplified capx and send it to you and\or Ashley.
B
77
S
49
G
25
Posts: 346
Reputation: 17,409

Post » Sat Aug 03, 2013 2:43 am

is it a jumble of sprites on the layout, too?
Spriter Dev
B
88
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,486

Post » Sat Aug 03, 2013 5:30 am

Yes. Also saved with the latest version of Spriter b4.
B
77
S
49
G
25
Posts: 346
Reputation: 17,409

Post » Sat Aug 03, 2013 6:50 pm

When I export an html build the animation doesn't appear, am I missing something? Works fine in preview modeCentra2013-08-03 22:25:01
B
10
S
2
Posts: 76
Reputation: 987

Post » Mon Aug 05, 2013 12:33 am

I've successfully imported and tested a Spriter object that contained one entity with one animation into my Construct project (yay!). But when I went back to my Spriter project and added a second animation to the entity and then re-imported the SCML file back into Construct, I am now getting the following JavaScript error: "Cannot read property 'nodeValue' of null" on line 821 of Spriter_plugin.js

I've tried all the basics I can think of, clearing browser cache, testing on another browser, going back to the previous working version of the Spriter project with one animation etc. without success.

I am developing using the 7/18/13 version of the SCML plugin, Spriter version B4, Construct 2 release 139 on a Win 7 machine with the Chrome browser v28
B
2
Posts: 2
Reputation: 154

Post » Mon Aug 05, 2013 7:28 pm

thanks for the bug reports everyone. I'll be looking into all this
Spriter Dev
B
88
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,486

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: gamecorpstudio and 12 guests