Spriter/C2 update 11/2 bug fix for performance mode

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon Dec 02, 2013 7:35 pm

@lucid
as i said a few days ago, inside spriter when you swap png's for "example" a blinking animation it works fine,inside construct it only shows the original png's(before the swap).so all my animations although the move perfectly ,every detail on them is gone and they look lifeless .(no blinking eyes,mouth,reflections etc.)

are you aware of this issue?

Roccinio2013-12-02 19:35:48
B
15
S
6
G
4
Posts: 277
Reputation: 3,948

Post » Tue Dec 03, 2013 6:46 am

that should have been fixed in the latest update. If you're still having that problem, please resend me the capx, and spriter project files so I can take a look
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Tue Dec 03, 2013 12:26 pm

@lucid

Which is the latest plugin? Is it in this forum or brashmonkey forum ?

http://www.brashmonkey.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=15255
B
52
S
18
G
13
Posts: 385
Reputation: 10,943

Post » Tue Dec 03, 2013 4:56 pm

I'll always keep the most up to date version in this thread in the original post. lucid2013-12-03 22:28:47
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Wed Dec 04, 2013 7:54 am

I made a demo and everything is run good in preview , but when I exported it as html5 website and put it in IIS , the game started but the spriter players did not appeared

Note: I added mimr type for scml as text/xml

what can I do?
B
2
Posts: 3
Reputation: 156

Post » Wed Dec 04, 2013 10:53 am

@lucid - I also don't get the spriter objects when I use nodewebkit by the way. Any ideas?
B
27
S
8
G
5
Posts: 429
Reputation: 6,902

Post » Wed Dec 04, 2013 5:02 pm

@mostaafa - if you minify the script on export, currently it breaks the spriter objects.

@Tobye - I'm using spriter w/ nodewebkit no problem. Do they show up during nodewk preview?
B
7
S
1
Posts: 20
Reputation: 388

Post » Wed Dec 04, 2013 11:07 pm

@Scavengrove - Yeah they work in NW preview, so really not sure what the problem is. I've tried with and without minified script, scml and scon. Is there anything else I should check?
B
27
S
8
G
5
Posts: 429
Reputation: 6,902

Post » Thu Dec 05, 2013 4:48 am

I just tested, seemed the hands were off in the spriter file. Everything now working including Nodewebkit export, (without minifying).

@Lucid
Thanks :)

@Scavengrove
If it is working in preview then you have imported everything correctly. I would say check and recheck that it's not something like a minor detail, exporting to the wrong folder/opening an older version. Something I have done many times.
B
48
S
15
G
5
Posts: 183
Reputation: 8,476

Post » Thu Dec 05, 2013 5:25 am

@MelVin - Thanks for the advice, but still I can't find the issue. I opened a new project and did nothing but put the spriter object in. Then I exported it to a new, empty folder. Same results unfortunately :(

Here's a capx if you have a minute to take a look. Maybe you can see something I've missed?
B
27
S
8
G
5
Posts: 429
Reputation: 6,902

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: shinichild, Unconnected and 0 guests