Steam version seems to have lost my license.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Feb 14, 2013 9:03 am

Steam version of C2 thinks it is the free version! I've registered the steam key for my personal license (was originally a standard early adopter license, so I'm not sure what that converts to on steam) using that steam key link, and it was working properly on version 114 (albeit, without downloading betas), since 119 it has reverted to the free version.

Have tried uninstalling from steam and redownloading.

Steps to reproduce:
1. Install from Steam.
2. Open from Steam.
3. WTF? Free version?

Observed result:
Loads free version!?

Expected result:
Load the full version.

Operating system & service pack:
Windows 7... uh... not sure.

Construct 2 version:
119 (Stable release).
    
B
28
S
7
G
7
Posts: 102
Reputation: 6,483

Post » Thu Feb 14, 2013 3:22 pm

I bought a Personal license on Steam today to check if it's working, and it works fine for me. I think you'll have to contact Valve about this...
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Fri Feb 15, 2013 8:13 am

Steam client update, and suddenly it's working again. This time, when loading C2 from steam, it congratulated me on purchasing the product and linked me to the free bundle (ie. It thinks I just installed it for the first time.)

Not to worry, as long as it's working now, I'm happy. Thanks for the feedback.
B
28
S
7
G
7
Posts: 102
Reputation: 6,483


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest