Stopping the default menu from displaying

Get help using Construct 2

Post » Tue Dec 20, 2011 6:23 pm

It's fixed

@blueFire

Changelog v1.11
[Fix] A contextual menu appeared when user clicked with the right button.
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Wed Dec 21, 2011 1:07 am

Thank you Septeven. When this hectic week comes to an end I will test the most recent version (if not sooner).

Jason
B
18
S
7
G
5
Posts: 62
Reputation: 4,410

Post » Sun Dec 25, 2011 9:13 pm

I have checked it and the ComboBox has been fixed so that a default menu is not displayed when a combo box is created on a right click event. Thanks for the good work Septeven.

Jason
B
18
S
7
G
5
Posts: 62
Reputation: 4,410

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests