Submit tutorial button in endless loop

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Fri Feb 22, 2013 6:19 pm

Hi,

I was just going to look at the requirements to post a tutorial. I noticed the "Submit a tutorial" button just loops back to the tutorial main page.

Is tutorial section in the non-licence area the proper place for me to post my tutorial if I ever complete it?

TIA :)
B
28
S
8
G
4
Posts: 767
Reputation: 5,940

Post » Sat Feb 23, 2013 6:21 pm

Just noticed this myself - Broken for me too.
B
24
S
4
G
1
Posts: 244
Reputation: 3,462

Post » Sat Feb 23, 2013 7:00 pm

I saw another post somewhere else in the forums. I think Tom is working on the tutorial submit system. I have a feeling this is why they have not replied to this thread. They might already know about this, and are working on it.

jojoe2013-02-23 23:21:24
B
28
S
8
G
4
Posts: 767
Reputation: 5,940

Post » Tue Feb 26, 2013 4:51 pm

I was trying to submit a new tutorial today, when I found this problem, thanks for open the topic here guys, I hope they can fix it soon.
B
31
S
8
G
5
Posts: 19
Reputation: 5,740

Post » Thu Feb 28, 2013 7:11 pm

Thanks for the heads up, was wondering if it was just me.

I'm sure it will be resolved soon.
B
16
S
6
G
3
Posts: 3
Reputation: 2,771

Post » Fri Mar 01, 2013 5:09 am

Tossing in my support for getting this fixed. Wanted to see how I would submit a tutorial on Clay.io and Windows 8 integration but the button she is broke!
B
16
S
4
G
4
Posts: 23
Reputation: 3,937

Post » Fri Mar 01, 2013 4:28 pm

And it looks like this is fixed as of this morning.
B
16
S
4
G
4
Posts: 23
Reputation: 3,937


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests