[Suggestion] - Global booleans

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Jan 11, 2012 9:37 pm

I know that a Boolean can be easily recreated using two values,

1 - meaning true
2 - meaning false

But it would just be a nice little feature.

What do you think @Ashley ??
B
30
S
13
G
7
Posts: 740
Reputation: 8,044

Post » Wed Jan 11, 2012 9:38 pm

You allready have instance booleans so surely programmatically it should be relatively simple to add globally in the event sheet, as simple ad copy and paste I presume?
B
30
S
13
G
7
Posts: 740
Reputation: 8,044

Post » Wed Jan 11, 2012 10:07 pm

I second that
B
44
S
23
G
13
Posts: 723
Reputation: 14,935

Post » Thu Jan 12, 2012 11:29 am

@Ashley, have you had a chance to see this suggestion?
B
30
S
13
G
7
Posts: 740
Reputation: 8,044

Post » Thu Jan 12, 2012 11:34 am

Yep this is already on the todo list!
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,772

Post » Thu Jan 12, 2012 12:10 pm

@Ashley, Cool! for the next release?
B
30
S
13
G
7
Posts: 740
Reputation: 8,044

Post » Thu Jan 12, 2012 12:13 pm

Probably not, it's been on the todo list for a while now. We have essential features to do first so features where there's an easy workaround, like this one, are pushed back.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,772

Post » Thu Jan 12, 2012 12:13 pm

Fair enough :)
B
30
S
13
G
7
Posts: 740
Reputation: 8,044

Post » Thu Jan 12, 2012 9:12 pm

Side note: it is more customary to have 0 = false and 1 = true, as there's an operation to toggle them (x = 1 - x)
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,679


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests