Test app in tizen web simulator.

Get help using Construct 2

Post » Sun Oct 27, 2013 11:41 pm

[QUOTE=thehen] Are you selecting 'Tizen Web Simulator Application'? This shouldn't appear if you are.[/QUOTE]

This right? That's the only option. I have the emulator on in this pic but when I don't it give me the error.

Draspur2013-10-27 23:41:50
B
68
S
24
G
11
Posts: 452
Reputation: 12,238

Post » Mon Oct 28, 2013 12:06 am

Nope. Looks like you're missing 'Tizen Web Simulator Application'.

Go Window->Preferences->Tizen SDK->Web->Chrome and ensure the location is correct.
Moderator
B
72
S
14
G
11
Posts: 900
Reputation: 11,920

Post » Mon Oct 28, 2013 12:20 am

[QUOTE=thehen] Nope. Looks like you're missing 'Tizen Web Simulator Application'.

Go Window->Preferences->Tizen SDK->Web->Chrome and ensure the location is correct.[/QUOTE]

Checked it again, it is definitely correct. Why do you think I'm not getting the option? Thanks again for all your help, stuff like this always happens to me, I have the worst luck sometimes.

EDIT: I re-installed some components, and got it up. Now I have to fix some other stuff...Draspur2013-10-28 00:25:56
B
68
S
24
G
11
Posts: 452
Reputation: 12,238

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: R0J0hound, RobertMKD and 4 guests