Test mode in false show publicity in test mode true

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Aug 24, 2016 7:44 pm

Hello, I returned my AdMob account and I have to update a game to put advertising and one that will be new to my list and both to run them emulator and my andoid leave me ads in test mode, I have test mode False and even then throws me ads in test mode, uses construct 2 in the R233 (last version) and intel XDK 3088 (for convenience), use this pliging: cordova-plugin-ad-admob



spanish:
Hola, devuelto mi cuenta de AdMob y tengo que actualizar un juego para poner la publicidad y uno que es nuevo para mi lista y tanto a ellos correr emulador y mi Andoid dejarme anuncios en modo de prueba, no tengo modo de prueba falsa e incluso entonces me lanza anuncios en modo de prueba, usa construir 2 en la R233 (última versión) e Intel XDK 3088 (por conveniencia), utilice este pliging: Córdoba-plugin-ad-admob
B
22
S
3
G
2
Posts: 55
Reputation: 2,070

Post » Wed Aug 24, 2016 9:38 pm

Hello same problem HERE, just using intel xdk 3522 and construct r233, my admob is false but only show test ads, but i didn't change anythinig and my last games version the admob has normal.
B
6
S
1
Posts: 11
Reputation: 372

Post » Wed Aug 24, 2016 10:06 pm

It is the same problem I have. can you tell me where or how to find paragraphs that had the XDK intel in the new version 3522, always gives me error in Lot @davi9411
B
22
S
3
G
2
Posts: 55
Reputation: 2,070

Post » Wed Aug 24, 2016 10:36 pm

Swivels wrote:It is the same problem I have. can you tell me where or how to find paragraphs that had the XDK intel in the new version 3522, always gives me error in Lot @davi9411



Swivels i don't know where it is, but i noticied the problem occurs after intel updated, but when i get home, i'll checked and any notice i'll tell you, that is getting me crazy, i use construct in steam
B
6
S
1
Posts: 11
Reputation: 372

Post » Thu Aug 25, 2016 7:12 pm

I really think its a bug i have test a template game in construct 2 just add the admob plugin then build in a xdk old version 3357, just to check if the problem is with xdk new version, but the problem persists, i think its a bug in construct or the admob plugin
B
6
S
1
Posts: 11
Reputation: 372

Post » Fri Aug 26, 2016 5:42 am

Hello I have found a solution now. after very much headache.

I just found out the version of Cordova AdMob plugin (cordova-plugin-ad-admob) is update to 1.0.117
and my old project that Admob is working fine is 1.0.112

so I remove the 1.0.117 and change to 1.0.112 and lucky it work. no Admob test mode now.

I think it bugs from cordova-plugin-ad-admob v 1.0.117 that always run in test mode. someone should tell the developer to fixed this bugs.

Image
B
7
S
3
G
1
Posts: 3
Reputation: 1,081

Post » Fri Aug 26, 2016 7:42 pm

how to return this version into the XDK? anybody?
B
6
S
4
Posts: 2
Reputation: 713

Post » Fri Aug 26, 2016 7:48 pm

jmneto wrote:how to return this version into the XDK? anybody?

just enter in XDK 1.0.112 I dоnt delete anything
try couple times
B
12
S
3
Posts: 1
Reputation: 754

Post » Fri Aug 26, 2016 8:44 pm

Thanks!!!
B
6
S
4
Posts: 2
Reputation: 713

Post » Fri Aug 26, 2016 11:10 pm

thank`s man
B
22
S
3
G
2
Posts: 55
Reputation: 2,070

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest