Tex box

Get help using Construct 2

Post » Fri Feb 08, 2013 10:22 pm

no that change nothing, that don't work at all
B
32
S
9
G
6
Posts: 1,467
Reputation: 7,951

Post » Fri Feb 08, 2013 11:29 pm

This works:
http://www.mattepainting.be/test/index.html

There's a difference between http://mattepainting.be and http://www.mattepainting.be. You can't make AJAX requests from mattepainting.be to the www subdomain. You should make your requests relative like
AJAX request "index.txt"
or "../index.txt"
B
54
S
28
G
18
Posts: 1,520
Reputation: 25,000

Post » Fri Feb 08, 2013 11:40 pm

ahhh lool thanks :D solved :Dimothep852013-02-08 23:42:44
B
32
S
9
G
6
Posts: 1,467
Reputation: 7,951

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests