Text Box Mysteriously Disappearing in Arcade

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Tue Jun 18, 2013 3:22 pm

I just uploaded a game for the first time to the Arcade (http://www.scirra.com/arcade/addicting-puzzle-games/5932/demathmatica), and for some reason the text box the player inputs answers into disappears. The game works fine when I run it in preview mode, so I'm not sure why it doesn't work when I uploaded it.

You can see the text box for an instant before it vanishes in the arcade. I've attempted putting a white square sprite behind it, as well as running a few different set visible events. The last thing I tried was to put it on it's own layer above everything else.

Edit: Disregard this entire post. It is now mysteriously working, with no additional effort on my part.Nights572013-06-18 18:06:03
B
15
S
1
Posts: 12
Reputation: 1,565

Post » Wed Jun 19, 2013 5:33 pm

Glad you fixed it.

This sometimes this happens when the text box is too small for the text.

It might show fine in Construct 2, with for example Arial, but once the web font loads it can be larger than the box and then the text disappears.
B
23
S
7
G
1
Posts: 186
Reputation: 2,691

Post » Wed Jun 19, 2013 6:41 pm

Oooh, that makes perfect sense, now why didn't I think about that? That information will be very helpful for future considerations, thank you aquinn.
B
15
S
1
Posts: 12
Reputation: 1,565


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests