The Build Failed using Intel XDK for build .APK

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Jan 26, 2015 9:46 pm

Problem Description

I'm User Windows7 64bit sp1, I make my game construct2 R195 64bit with Node-WebKit 0.11.5, and the game works perfect.
open the "XDK intel" version 1621, I test play in "TEST" and it works perfect. in Intel software XDK upload the project, and when I press the button to compile fails.

screenshot here:
https://drive.google.com/file/d/0B9uHUU ... sp=sharing

"The build failed.
An error occurred while building the application. Verify your build assets are correct and try again."

Warning: Crosswalk 7 uses an insecure version of OpenSSL and may be rejected by the Google Play Store. Use Crosswalk 10 if you plan to distribute via the Google Play Store.

how i can Update to Crosswalk 10?
what I can do to correct this problem?


Attach a Capx
all .capx

Description of Capx


Steps to Reproduce Bug

no apply

Observed Result

"The build failed.
An error occurred while building the application. Verify your build assets are correct and try again."

Warning: Crosswalk 7 uses an insecure version of OpenSSL and may be rejected by the Google Play Store. Use Crosswalk 10 if you plan to distribute via the Google Play Store.

Expected Result

compile a .apk

Affected Browsers

no apply

Operating System and Service Pack
Windows 7 sp1

Construct 2 Version ID
r165 64bit
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
48
S
9
G
10
Posts: 200
Reputation: 8,258

Post » Mon Jan 26, 2015 11:38 pm

B
86
S
25
G
11
Posts: 652
Reputation: 11,045

Post » Tue Jan 27, 2015 3:03 am

Verify your build assets are correct and try again... what means?????
B
48
S
9
G
10
Posts: 200
Reputation: 8,258

Post » Tue Jan 27, 2015 6:19 pm

Please contact Intel about issues with the Intel XDK, there is not much we can do about it since it's not our build system.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,249
Reputation: 192,450

Post » Wed Jan 28, 2015 5:52 pm

After thousands of tests, and discovered what it means: "Verify your build assets are correct and try again"

can not be placed characters: ñ, Ñ, ·?, %, &, Etc... in the names of the sprites. :?

I hope will be helpful when Build in intel XDK. :D
B
48
S
9
G
10
Posts: 200
Reputation: 8,258

Post » Sun Feb 01, 2015 4:55 am

I still have the "Verify your build assets are correct and try again" error,
but I have checked that all my objects and sprites don't contain ñ, Ñ, ·?, %, &, Etc....

Is there be another source for this problem?

This seems to be the problem in the Android Build Log:

BUILD FAILED
.../tools/ant/build.xml:653: The following error occurred while executing this line:
.../tools/ant/build.xml:698: null returned: 1

But what does this mean?
B
7
S
1
Posts: 17
Reputation: 495

Post » Sun Feb 01, 2015 12:49 pm

@luisgmolina
You need to change the crosswalk version from "stable" to "beta" or "10". If you keep "stable" it uses crosswalk version 7 (see line three of your screenshot) and that has the openSSL bug.

@Apex General
Did you try to erase the the "media" and "image" folders and export it fresh from c2? Did you try to restart intel xdk? Whenever I had that error it had been solved by doing that. Else you should open the log file, copie it to a text editor and search for "failed" or "error". There should be more information about what went wrong.
B
33
S
9
G
3
Posts: 206
Reputation: 7,821

Post » Sun Feb 01, 2015 3:12 pm

Apex General wrote:BUILD FAILED
.../tools/ant/build.xml:653: The following error occurred while executing this line:
.../tools/ant/build.xml:698: null returned: 1

Recently i had error with this lines too, i deleted all projects in xdk and completely remove it from my pc, then downloaded latest xdk and import my game in xdk again, now everything is fine.
B
22
S
9
G
7
Posts: 421
Reputation: 6,543

Post » Mon Feb 02, 2015 3:46 pm

Thank you so much for the advice, the Build now works! :)
B
7
S
1
Posts: 17
Reputation: 495

Post » Mon Mar 23, 2015 11:24 pm

I'm getting the "The build failed. An error occurred while building the application. Verify your build assets are correct and try again." message when exporting for Android-Crosswalk. Just the above message, no other info, or option to view log. I've tried reuploading, restarting, making a new project etc. Nothing seems to work...
B
4
S
2
G
1
Posts: 5
Reputation: 597

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests