Tile my Grid

Get help using Construct 2

Post » Sat May 05, 2012 10:37 pm

I am trying to find a quick way to tile my grid




I want to tile it, because when the mouse is over the Tower, i want it to show the red grid for "already build there"

Doing it manually is going to take a Helluva a time AND will not be very accurate.

I was thinking of doing something like this:


The Tile is 32x32

1. Place one Red Tile right.

2. On start of Layout:

Red_Tile -> Spawn Another Object:
Red_Tile image point 0 + 47 "left"
Red_Tile -> Spawn Another Object: Red_Tile image point 0 + 47 "righ"
Red_Tile -> Spawn Another Object: Red_Tile image point 0 + 47 "up"
Red_Tile -> Spawn Another Object: Red_Tile image point 0 + 47 "down"
Red_Tile -> Spawn Another Object: Red_Tile image point 0 + 47 +32 "left


Etc..

But i do not know the "syntax" to do this... Please Help Me Out Schoening2012-05-05 22:39:51
B
40
S
11
G
4
Posts: 665
Reputation: 8,403

Post » Sat May 05, 2012 11:04 pm

Quick tiling from the "how do I FAQ" section "Tiling/Grid" ?

When you want to display the red square, position it on top of the tower.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Sat May 05, 2012 11:16 pm

Thanks a lot Kyatric :D

Sorry but i forgot about the "how do i FAQ" :)
B
40
S
11
G
4
Posts: 665
Reputation: 8,403


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: farfetchd83, makkancs and 25 guests