Tiles on different browsers

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu May 31, 2012 3:26 pm

I've made prototype of my game and exported it.
Game is made of tiles that are connected - appropriate wall is shown depending on neighbour walls.
You can see it here: http://tecbug.pl/bt.

It should look like this (on IE):


But it looks like this on Chrome:


And like this on Firefox:


This issue doesn't occur on prewiews from C2 (all browsers).
B
53
S
14
G
10
Posts: 282
Reputation: 7,578

Post » Thu May 31, 2012 3:50 pm

Try setting pixel rounding and point sampling.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Thu May 31, 2012 8:11 pm

No change :(

On preview on chrome game looks ok. After exporting strange dots are showing.
B
53
S
14
G
10
Posts: 282
Reputation: 7,578

Post » Thu May 31, 2012 8:38 pm

Im running your demo on chrome without issues. Try updating your video drivers. ;]
btw, nice gamesheepy2012-05-31 20:39:12
B
38
S
8
G
3
Posts: 438
Reputation: 6,869

Post » Fri Jun 01, 2012 12:04 pm

Indeed this helped. Thanks.

BTW. Thanks :)
B
53
S
14
G
10
Posts: 282
Reputation: 7,578

Post » Thu Jun 14, 2012 4:08 pm

Hmm. In fact fhis helped only in Chrome.
Firefox issue still occurs. Any other solutions?
Also I tested this game in Maxthon 3 - got only black canvas.
B
53
S
14
G
10
Posts: 282
Reputation: 7,578

Post » Thu Jun 14, 2012 4:19 pm

tried it on Chrome and Firefox... both looks fine to me (Old Firefox 3).
B
42
S
9
G
6
Posts: 437
Reputation: 5,626


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Mirlas, NetOne, saiyadjin and 2 guests