Timeline

For questions about using Classic.

Post » Wed Feb 25, 2009 1:10 pm

First , lemme say "great work so far till 98.8 !" I shall now have to redo all the work I had done for my samurai game. It wasn't stable anyway.

Now , can anyone please explain how the timeline object works ? Thanks .
B
2
G
3
Posts: 29
Reputation: 908

Post » Wed Feb 25, 2009 1:14 pm

[quote="SkorpioN":qkpdcf8h]First , lemme say "great work so far till 98.8 !" I shall now have to redo all the work I had done for my samurai game. It wasn't stable anyway.[/quote:qkpdcf8h]

What do you mean?

viewtopic.php?f=16&t=2395

There's an example of Timeline.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Wed Feb 25, 2009 1:34 pm

I mean I appreciate the efforts to make this more an' more stable as we go along. ... err ...98.8 is the latest , ain't it ? ( runs off and checks updates. )

Well , the game I was making was getting to be too unstable, and messed up. I decided to start afresh with optimised events and sprites. I still have the resource ...eh ..err (runs off again...)
B
2
G
3
Posts: 29
Reputation: 908


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests