Timer

Get help using Construct 2

Post » Sun Feb 26, 2017 4:15 pm

https://postimg.org/image/vapsnoc5n

can anyone tell me whats wrong with this code? when i debug the game

Gamestate = False
and WorldtimerActive = False

yet the timer still goes up and ive check there is nothing else triggering the timer

also i realised the 3rd and 4th code with WorldTime is hidden they are WorldTimerActive for 3rd and worldtimer for 4th
B
15
S
5
Posts: 134
Reputation: 1,617

Post » Mon Feb 27, 2017 10:23 pm

can anyone help me pleasE?
B
15
S
5
Posts: 134
Reputation: 1,617

Post » Mon Feb 27, 2017 10:39 pm

Have you ran it in debug mode and watched your variables and conditions for change?
Banned User
B
27
S
7
G
58
Posts: 1,229
Reputation: 34,780

Post » Mon Feb 27, 2017 11:08 pm

yeah they all change correctly which is why im confused that it wont work
B
15
S
5
Posts: 134
Reputation: 1,617

Post » Mon Feb 27, 2017 11:28 pm

darkrealos wrote:yeah they all change correctly which is why im confused that it wont work


That is when I start putting a text on the screen for each variable in an event that may be the culprit and checking them.

That is the fastest way I know to find the problem
Banned User
B
27
S
7
G
58
Posts: 1,229
Reputation: 34,780


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests