[TIP]Refreshing the plugins

For developers using the Construct 2 Javascript SDK

Post » Wed Jan 11, 2012 6:07 pm

Original post by Ashley
[quote=Ashley](Also, you can close the project and reopen and javascript files will be refreshed, it's a bit quicker than a full reload. Alternatively I made a registry key you can set:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Scirra\Construct2\html5 - add a new DWORD value 'devmode' (without quotes) - set its value to 1.
Once that's set the scripts should be reloaded each time you hit run.) [/quote]


Posting here for reference.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Wed Jan 11, 2012 7:34 pm

Is it a QWORD value for x64?septeven2012-01-11 19:34:37
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Thu Jan 12, 2012 2:16 pm

This is awesome! This will save a lot of time, especially when making small tweaks to the code.

Thanks @Ashley for implementing this, and thank @Kyatric for bringing it to our attention.
Don't see the fnords and they won't eat you!
B
75
S
16
G
12
Posts: 322
Reputation: 11,608

Post » Thu Jan 12, 2012 2:34 pm

I had nearly forgotten about that! Nice find from last July :)

Edit: added to SDK docs. @septeven - it should always be a DWORD regardless of system type.Ashley2012-01-12 14:44:00
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,574

Post » Thu Jan 12, 2012 2:50 pm

@Ashley OK, thanks. I read about the edittime script in the doc. Sorry for my ignorance but would it be possible to do the same for edittime though ? (eg. a button could refresh the editor / the editor script).septeven2012-01-12 14:52:02
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Thu Jan 12, 2012 3:38 pm

@septeven I think it's too complicated to do the same for the edittime scripts - the editor keeps references to things from the edittime scripts, even between projects if you close and reopen everything. They're only loaded when the editor starts up and I think it'll have to stay that way I'm afraid.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,574

Post » Thu Jan 12, 2012 8:05 pm

[QUOTE=Ashley] I had nearly forgotten about that! Nice find from last July :)[/QUOTE]

I used this tip since on XP, and I hadn't yet used it under 7, but @Pode happened to ask about this in IRC, so I dug a bit into the forum.

Hapilly Ashley hasn't the word "registry" a lot in his posts, so it was quite easy to find ^^

It's indeed a useful tip that deserve to be reminded/broadcasted.Kyatric2012-01-12 20:06:07
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793


Return to Javascript SDK

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests