Toggle fullscreen at runtime?

For questions about using Classic.

Post » Sat Mar 22, 2008 7:13 pm

Is there a way to toggle between windowed and fullscreen at runtime?

I can't seem to find any action that does this. I've checked through the system and Window object actions. Am I missing something, or is there just no way to do it currently?
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Sat Mar 22, 2008 7:20 pm

The standard Alt+Enter doesn't seem to work either.
B
3
S
2
G
4
Posts: 310
Reputation: 2,120

Post » Sat Mar 22, 2008 10:11 pm

There's no way to do this yet, but I'll see if I can add one for the next build.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Sat Mar 22, 2008 10:14 pm

[quote="Ashley":20993us0]There's no way to do this yet, but I'll see if I can add one for the next build.[/quote:20993us0]

Awesome, thank you!
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Mon Aug 17, 2015 9:49 am

I'd like to aks if there's been any progression on this topic? It's 2015 and there's still no good alt+enter control (as switching modes between windowed and fullscreen).
B
53
S
14
G
10
Posts: 282
Reputation: 7,578

Post » Mon Aug 17, 2015 9:57 am

tecbug wrote:I'd like to aks if there's been any progression on this topic? It's 2015 and there's still no good alt+enter control (as switching modes between windowed and fullscreen).


@tecbug
You're bumping a 7 year old thread about software that is effectively dead?!?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,847
Reputation: 48,295

Post » Mon Aug 17, 2015 10:58 am

Oops, sorry. This issue is in Construct 2 also.
My bad, I'll post this question in other place :)
B
53
S
14
G
10
Posts: 282
Reputation: 7,578


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests