Tutorial videos do not use HTML5

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Wed Oct 19, 2016 6:04 am

A bit ironic, but I can't see any videos from the tutorials since it seems they use a plugin.
B
33
S
9
G
1
Posts: 156
Reputation: 3,024

Post » Fri Oct 21, 2016 8:53 pm

Well, they are youtube videos, so unless you haven't set your youtube account to use the HTML5 player, indeed it will try to use the Flash player.
That is up to the configuration of your Youtube/Google account as far as I can tell.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
284
S
109
G
91
Posts: 7,319
Reputation: 87,487

Post » Sun Oct 23, 2016 7:57 pm

I have them setup as HTML5, in fact I don't have Flash installed on my browser (Vivaldi), or I wouldn't be able to see any Youtube videos.

Maybe this software is trying to force the plugin? This is how I see any video: http://i.imgur.com/ajIq9Yl.png
B
33
S
9
G
1
Posts: 156
Reputation: 3,024

Post » Mon Oct 24, 2016 1:38 pm

Same here (except I have flash, it is just click to enable it), the player in the tutorial section uses flash instead of the "html5" player, perhaps it depends on how they are included or something like that? I'll leave a @Tom tag just in case.
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
52
S
22
G
18
Posts: 2,122
Reputation: 17,093


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests