Tutorials "all" page broken

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Wed Mar 16, 2016 3:20 pm

Hi guys,
I "think" there is a problem in the tab All from the tutorials page:
Image

Using Chrome!
B
15
S
4
Posts: 57
Reputation: 1,792

Post » Wed Mar 16, 2016 3:31 pm

Obviously, after all the server issues, there may still be some residual issues.

Hopefully @Tom will get around to checking this after a bit of much needed sleep.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
137
S
31
G
87
Posts: 5,562
Reputation: 60,468

Post » Wed Mar 16, 2016 4:51 pm

Oh I didn't know about server issue! Well, I know what is to fix things like that so yeah, good luck @Tom !
B
15
S
4
Posts: 57
Reputation: 1,792

Post » Thu Mar 17, 2016 9:23 am

Think it's OK? Can you let me know if not? (Seems fine for me)
Scirra Founder
B
177
S
41
G
34
Posts: 4,391
Reputation: 54,349

Post » Thu Mar 17, 2016 2:12 pm

I am still having the problem but I noticed that it was just a css thing:
ul.tut-lang li on line 94 from all.css work better and nicer with this: padding: 7px 10px 7px 50px; using chrome.

Also if I may, I'd like to make a suggestion. The All page is pretty slow to load, does it not overload the server? Maybe limit the number of line to display by displaying buttons 0 1 2 ... a b c ... y z and able to filter the list from a keywords input.

I hope I could help
B
15
S
4
Posts: 57
Reputation: 1,792

Post » Thu Mar 17, 2016 2:21 pm

I can't leave a comment on this tutorial site
https://www.scirra.com/tutorials/1049/s ... -on-object

Instead I get
Oops! Something went wrong! Please try again or email support.

Edit: And just a note
The days for "Consec days posted" medal are reset to 0 because nobody could post (so I have to start again to achieve it).

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707

Post » Fri Mar 18, 2016 1:02 pm

The tutorials page works fine now, but the Vistor Counter were set back to 0 after the Database issue..
Image Image iTunes: Match3 | Google Play: Match3
B
109
S
40
G
31
Posts: 1,177
Reputation: 29,418

Post » Sat Mar 19, 2016 11:10 pm

@Tom
It is still not possible for me to leave a comment in the tutorial section

now I tried it with https://www.scirra.com/tutorials/977/snake-game

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707

Post » Sun Mar 20, 2016 9:43 am

Dear guys,
if you didn't notice, you are in a topic that speak about a specific problem.
Can you not kill this topic with your questions? Especially if you are asking the same thing over and over. This is in a way, very annoying.

Thanks.
B
15
S
4
Posts: 57
Reputation: 1,792

Post » Sun Mar 20, 2016 9:54 am

@orugari
Sorry have to disagree - the topic is "Tutorials all page broken" - and even if you opened the topic because of CSS - I think - that it is perfect to mention all issues with the broken tutorial pages.

The alternative is to open a new topic for every different problem with the tutorial section.

Also I don't see a lot of "asking over and over'" - except for mine (but I had to post because the problem still exists)

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707

Next

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest