Two errors

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Nov 25, 2012 9:42 am

When I run Construct then I get an error:
If I click Retry, or Ignore the program starts.

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

ACE table: Expression ID duplicated in ACE table

Condition: exp_ids.find(id) == exp_ids.end()
File: c:\c2\source\exporters\html5\..\..\common\ERAHelpers.h
Line: 254
Function: void __thiscall era::ACETable::AddExpression(int,int,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,void (__cdecl *)(const class era::StaticResult **,int,class era::StaticEvaluation *))
Build: release 110 (32-bit) checked
Component: HTML5 exporter
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort Retry Ignore   
---------------------------


I also have another error which I wrote earlier here - http://www.scirra.com/forum/topic59235.html
I still do not received a response.

Win7 and there was a error. Updated to Win8 but the error remains.
Chrome
Bug in all versions of Construct.

Thanks!DiscoFish2012-11-25 19:17:10
B
53
S
7
G
6
Posts: 51
Reputation: 7,136

Post » Sun Nov 25, 2012 6:32 pm

[QUOTE=DiscoFish]...
I also have another error which I wrote earlier here - http://www.scirra.com/forum/topic59235.html
I still do not received a response. Thanks![/QUOTE]

@DiscoFish Probably because you're not following the correct procedure to report your bugs:

***READ FIRST***: how to report bugs

If you do not follow these guidelines, your report may be immediately closed.Velojet2012-11-25 18:45:44
B
105
S
20
G
12
Posts: 549
Reputation: 20,320

Post » Mon Nov 26, 2012 7:42 pm

Closing as this is an error usually caused by third party plugins, and we can't accept bug reports on behalf of other developers.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests