Two Layout Splitscreen

Get help using Construct 2

Post » Wed Aug 06, 2014 11:18 am

Rehi,
so still nobody here who can help me? Because my entire concept is based around this and if this does not work i have a serious problem. I can fake it with having both parts on the same layout but then i would STILL need a split screen....
B
7
S
2
Posts: 66
Reputation: 720

Post » Wed Aug 06, 2014 11:26 am

Would working with blendmodes help in "masking" part of the screen?
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Wed Aug 06, 2014 1:37 pm

You could use the Paster Plugin to create a split screen but it would only be on one layout. Its not possible to show two layouts at once.
B
49
S
16
G
9
Posts: 1,098
Reputation: 11,222

Post » Sun Aug 31, 2014 6:03 pm

Thanks for the info. It would work with only one layout I suppose. so I'll chekc out this plugin :) thanks^^
B
7
S
2
Posts: 66
Reputation: 720

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 59 guests