Unable to launch Node-Webkit for preview

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Jul 28, 2013 2:07 am

@Xionor I don't quite have the know-how to do all that. I'll definitely reinstall C2 and if I encounter the issue again, remember everything that happened leading up to it.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,689

Post » Sun Jul 28, 2013 4:33 am

It might be related to this thread: http://www.scirra.com/forum/bitdefender-node-webkit-export-problem-in-r136_topic70230.html?KW=

My antivirus was flagging exported exes as a false positive. Roger Wang, the developer of node webkit, is going to implement a method for creating exes that should solve the problem in version 0.7.

Edit: actually, it appears to have been implemented already in v6.2, and they're currently on 6.3. @Ashley, has the new version been implemented in C2 yet?Arima2013-07-28 04:35:02
Moderator
B
95
S
34
G
33
Posts: 3,006
Reputation: 27,874

Post » Sun Jul 28, 2013 2:30 pm

I've hit another problem. I'm trying to run a Node-webkit game that someone's sent me, but every time I unzip it, the game.exe file disappears.

Turning off my anti-virus seemed to fix this, but I can't be sure.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,689

Post » Mon Jul 29, 2013 5:59 am

I've downloaded v0.6.3 of node-webkit from the GirHub, replaced all the files in C2 node-webkit folder and everything back to normal. Even my antivirus stop flagging and deleting exported files - without turning it off.
Preview, export and running someone else's files.
ImageImageImageImage
B
157
S
66
G
42
Posts: 2,603
Reputation: 35,343

Post » Mon Jul 29, 2013 3:21 pm

OK, so that implies that it will all be fixed in the next build (presuming Node-Webkit updates in the next build, of course)
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,689

Post » Mon Jul 29, 2013 6:15 pm

Reinstalled c2 with antivirus turned off. Works fine.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,689

Post » Tue Jul 30, 2013 11:23 am

Confirmation that the version of Node-Webkit in the C2 installer flags as a false-positive with my own antivirus (I would assume this is the same for others too, maybe an update to antivirus databases now makes it flag for others?)


B
36
S
7
G
5
Posts: 322
Reputation: 8,780

Post » Tue Jul 30, 2013 2:46 pm

I use Avast! also. Maybe it only happens with specific antivirus programs?
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,689

Post » Tue Jul 30, 2013 3:01 pm

Avast! here as well.
ImageImageImageImage
B
157
S
66
G
42
Posts: 2,603
Reputation: 35,343

Post » Tue Jul 30, 2013 4:03 pm

@shinkan @Wrangler we may have just found our culprit ;)
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,689

PreviousNext

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests