Uncaught InvalidStateError

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Feb 09, 2014 4:52 pm

Link to .capx file (required! If link is blocked remove the http and www parts):
https://mega.co.nz/#!DFllQJ5Z!snQt9z62yn39Sus928QyaSYnL3Ke94UBPhE_4TiLmfs

Steps to reproduce:
1. open the project
2. preview
3. BUG!

Observed result:
I had to reinstall the OS and all the software, for unrelated reasons, and when I reinstalled construct my game stopped working. It worked before the reinstallation. Other games that come with construct DO work, though.

When I preview the game it doesn't work and this popup appears:

Javascript error!Uncaught InvalidStateError: An attempt was made to use an object that is not, or is no longer, usable.http://localhost:50000/preview.js, line 1217 (col 11)This is either a bug in Construct 2 or a problem in a third party plugin or behavior - please report it to the developer!

Expected result:
To preview!

Browsers affected:
Chrome: yes
Firefox: yes
Internet Explorer: yes

Operating system & service pack:
Windows 7, 64bits

Construct 2 version:
r154
B
5
S
1
Posts: 92
Reputation: 609

Post » Sun Feb 09, 2014 5:00 pm

It appears to work in r160.2. Please only submit bugs in the latest version of Construct 2. Also, the project is corrupt - it prompts about missing files when opening. That may be the cause of the problem you're seeing. Closing.
Scirra Founder
B
402
S
238
G
89
Posts: 24,637
Reputation: 196,071

Post » Sun Feb 09, 2014 9:35 pm

I've tried a backup of the game that is much older and didn't work either (it used to work before). So, if the capx file already includes all the elements inside it, as a RAR file, i can't see how it would be missing files.
I think the problem is a BUG of the soft or a configuration problem, but as other capx files work in preview I doubt about that last one.

i can't think why a project works once, and then after reinstalling all the soft it doesn't work anymore. The files aren't damaged or anything. So, i can't really figure this out.
B
5
S
1
Posts: 92
Reputation: 609

Post » Sun Feb 09, 2014 11:28 pm

Ok, I solved this stuff.
The rpoblem was that somehow, the C2 logo image and other pngs had dissapeared within the capx file. that alone crashed the whole thing. I never erased them so this is somehow a bug. i created a new project and replaced all the files so my work was saved.
B
5
S
1
Posts: 92
Reputation: 609


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest