unused plugin needed

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Feb 04, 2014 7:18 am

Steps to reproduce:
1. using Construct 2 Version with a plugin installed
2. created a project with it
3. took the project to another computer with construct 2 no plugins installed

Observed result:
plugin needed to open a project even though it was not used

Expected result:
To open the project

Browsers affected:
none
Operating system & service pack:
Win XP, Service Pack 2 -> Win 7

Construct 2 version:
1. older version with plugin
2. 158.2, no plugins    


Wall of text
Hello,

I hope that it could be fixed:

I have the problem, that I used a Construct2 version where I installed a plugin. But I didn't use it for my project.
I took the project, copy paste it to another computer with a Construct 2 version that has no plugins installed.
And even though I didn't use any plugins in that projects, the project needs the plugin to be able to open that project.

And I don't like it, because I want to give that project to a friend I'm helping with a problem and he doesn't want to use the plugin either. And I guess he does not even know that this plugin exists.
B
7
S
2
G
3
Posts: 7
Reputation: 2,283

Post » Tue Feb 04, 2014 12:09 pm

This could only happen if you did actually add the object to the project. You don't have to use it beyond that, but if it is added to the project it is required and that is the correct behavior. Closing, please submit a .capx that reproduces the problem if you still think it's a bug.
Scirra Founder
B
395
S
231
G
88
Posts: 24,367
Reputation: 193,674


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests