upload game button

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Mon Jan 14, 2013 4:36 pm

hello world, i have been trying for a while but the upload game button isn'nt working. does anyone else get this problem ? and how coulld i target it ?
thanksash12212013-01-14 16:37:43
B
20
S
8
G
2
Posts: 122
Reputation: 3,202

Post » Tue Jan 15, 2013 4:36 am

You need to give more informations.

What upload button ? the one is that page ?
What exactly is not working ?
Try to check for errors in your browser when clicking the button to give more informations.

As far as I'm concerned, upload has always worked without issue.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Tue Jan 15, 2013 6:08 pm

yes, it was that website
when i press the button it just refreshes the page
srry for wasting time
@kyatric
B
20
S
8
G
2
Posts: 122
Reputation: 3,202

Post » Mon Jan 21, 2013 2:02 pm

Do you have Javascript enabled?
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Tue Jan 22, 2013 1:46 pm

yep, i already have uploaded a game on the arcade with the same everything. Anyway, i'll manage somehow.
@tomash12212013-01-22 14:07:32
B
20
S
8
G
2
Posts: 122
Reputation: 3,202


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests