Uploading to Scirra Arcade

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed May 13, 2015 1:49 pm

When i try to upload to Scirra Arcade i get this message; "Sorry! This version of Construct 2 cannot export to Scirra Arcade. A new version of the Arcade should be released in the near future at which point support for export to the Scirra Arcade will be added back".

What version do i need to upload to Scirra Arcade!?
-K
B
8
S
1
Posts: 39
Reputation: 542

Post » Wed May 13, 2015 1:53 pm

Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,441
Reputation: 194,661

Post » Wed May 13, 2015 1:56 pm

Thank you.
-K
B
8
S
1
Posts: 39
Reputation: 542


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: olympo and 13 guests