URGENT! NEED HELP (SOLVED)

Get help using Construct 2

Post » Fri Mar 13, 2015 8:18 pm

Can someone help?! Game is all uploaded to my own server but when i try o play, boom that happens. A lot of thanks in advance
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by zshellgamer on Wed Mar 18, 2015 4:51 pm, edited 1 time in total.
B
4
Posts: 13
Reputation: 226

Post » Fri Mar 13, 2015 8:23 pm

Did you check for the errors in the Chrome console?

If loading bar is red it usually means some assets can't be find or loaded.
ImageImageImageImage
B
155
S
62
G
41
Posts: 2,587
Reputation: 34,414

Post » Fri Mar 13, 2015 9:56 pm

Thanks for the reply and yes

"Error loading image 'http://www.contadoramigo.com.br/anhembi/comunicacao_expressao/game1/images/botao_instruc%CC%A7oes-sheet0.png': " error { target: <img>, isTrusted: true, eventPhase: 0, bubbles: false, cancelable: false, defaultPrevented: false, timeStamp: 1426298074531000, originalTarget: <img>, explicitOriginalTarget: <img>, NONE: 0, CAPTURING_PHASE: 1 } c2runtime.js:4168:4

"Error loading image 'http://www.contadoramigo.com.br/anhembi/comunicacao_expressao/game1/images/fundo_instruc%CC%A7oes-sheet0.png': " error { target: <img>, isTrusted: true, eventPhase: 0, bubbles: false, cancelable: false, defaultPrevented: false, timeStamp: 1426298074531000, originalTarget: <img>, explicitOriginalTarget: <img>, NONE: 0, CAPTURING_PHASE: 1 }

But they are fine, they are not corrupted, don't know what to do
B
4
Posts: 13
Reputation: 226

Post » Fri Mar 13, 2015 10:00 pm

I'm using filezilla to upload to my domain, any recommendations?
B
4
Posts: 13
Reputation: 226

Post » Fri Mar 13, 2015 11:43 pm

botao_instruc%CC%A7oes-sheet0.png - this probably is botao_instruções-sheet0.png (or something similar) and probably thats the cause of issue. Try using normal characters like "botao_instrucoes" without using any of special characters.
ImageImageImageImage
B
155
S
62
G
41
Posts: 2,587
Reputation: 34,414

Post » Wed Mar 18, 2015 4:50 pm

m8 i checked some speeling and definetly there were some names with coma (yes coma, dont ask me why hahaha) and ~ ^ . Then i removed them and it worked. Thanks!
B
4
Posts: 13
Reputation: 226


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Isomoar, SoldjahBoy, Yahoo [Bot] and 8 guests