url button for quick reply

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Tue Jan 24, 2012 9:24 pm

Is it just me, or is the url button on quick reply a little buggy?
I actually know, how to use it anyway. I just thought, there will pop up the little box also, where you can enter your description + link.

edit: same with a few other buttons (bold, italic,..). Don't know, if it was allways like that.zyblade2012-01-24 21:27:54
B
24
S
9
G
2
Posts: 294
Reputation: 3,160

Post » Tue Jan 24, 2012 11:48 pm

what?

It's not buggy. I hate those pop-up boxes, by the way. I also hate that it always inserts the bbcode at the bottom. You can't just mark a piece of text and press the button like you SHOULD be able to do.
B
18
S
4
G
1
Posts: 413
Reputation: 2,512

Post » Wed Jan 25, 2012 12:07 am

I just wondered, why the boxes pop up in the normal reply, but won't in the quick reply :P. Yeah, it's kinda annoying, that they pop up at the bottom :P
B
24
S
9
G
2
Posts: 294
Reputation: 3,160


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest