Сurves sprites

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Jul 01, 2015 5:17 pm

Problem Description
When i added new effect (Set color, tint etc.) to any sprite, then a few sprites (I dont understand regularity) starts curving.

Attach a Capx
This problem in ALL my projects.Not necessary to post it

Steps to Reproduce Bug
  • Add the effect to sprite
  • A few sprites starting curving
  • End

Observed Result
Some sprites start curving

Expected Result
Its not be happend

Affected Browsers
  • Chrome: NO
  • FireFox: NO
  • Internet Explorer: NO
  • C2 Editor: YES

Operating System and Service Pack
Windows 7

Construct 2 Version ID
I'm using r209, but it problem was before.

Images
Image
Red - problem (It curved text)
Green - effected (by Tint) sprite
B
30
S
8
G
2
Posts: 194
Reputation: 3,206

Post » Thu Jul 02, 2015 12:28 am

set Preview effects (project propr) to false/disable
Image Image
B
22
S
13
G
130
Posts: 869
Reputation: 67,816

Post » Thu Jul 02, 2015 12:51 am

You need to post a capx for this bug or your bug report will be dismissed. This bug is difficult to reproduce and may well be caused by a third party plugin.
I only occasionally visit - I'm learning C# for Unity, but c2 is still a respectable game engine imo....
B
73
S
19
G
66
Posts: 2,198
Reputation: 42,193

Post » Thu Jul 02, 2015 8:45 am

Colludium, "This problem in ALL my projects." In wich connection there 3rd party plugin? This bug in ALL projects independently, have this project 3rd party plugin or not have.
B
30
S
8
G
2
Posts: 194
Reputation: 3,206

Post » Thu Jul 02, 2015 10:15 am

Could you create a new project with it? I first saw this bug 2 years ago but it's intermittent and only happens in a large project with 3rd party plugins. If you could reproduce it and share the capx then we might be able to identify the cause. It could be a graphics driver problem....
I only occasionally visit - I'm learning C# for Unity, but c2 is still a respectable game engine imo....
B
73
S
19
G
66
Posts: 2,198
Reputation: 42,193

Post » Thu Jul 02, 2015 10:26 am

@norman74

As Colludium asks, and as Ashley states categorically, if no .capx is included then the report will be closed.

If you want this to be investigated, then as everyone else has to, you should follow the bug reporting guidelines.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
131
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,630

Post » Thu Jul 02, 2015 10:28 am

I have the same bug. Just disable preview effects, and layout view displays correctly
Image Image
B
22
S
13
G
130
Posts: 869
Reputation: 67,816

Post » Thu Jul 02, 2015 1:46 pm

Closing, please see the bug report requirements, the .capx is mandatory.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,249
Reputation: 192,450


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests